两全其美网校城

关注网校微信
一手全掌握!

新托福阅读备考必知词汇总结

2013-11-8 19:47| 投稿者: bjangel| 评论: 141

摘要: 新托福阅读备考必知词汇总结  今天,小编为同学们绍的是新托福阅读备考必知词汇总结。那么在托福阅读考试中,词汇量是考试的基础。同学们只有在平时托福阅读备考过程中,慢慢积累。在考场上才可以“临危不惧”。下 ...
新托福阅读备考必知词汇总结

  今天,小编为同学们绍的是新托福阅读备考必知词汇总结。那么在托福阅读考试中,词汇量是考试的基础。同学们只有在平时托福阅读备考过程中,慢慢积累。在考场上才可以“临危不惧”。下面,一起来看看吧:
  阅读考试核心词汇之思考类单词总结
  Think/assume/conceive/conclude/expect/
  determine/hold/judge/presume/reckon/see/
  sense/suppose/comprehend/consider/deduce
  infer/deliberate/evaluate/examine/meditate/
  mull/mull over/muse/ponder/rationalize/
  reason/reflect/resolve/ruminate/speculate/
  study/turn over/weigh/contemplate/convey
  名词: notion/view/idea/ideology/perspective/concept/conception
  阅读考试核心词汇之支持类单词总结
  Support/maintain/insist/hold/uphold/agree/
  accede/admit/consent/assent/verify/revel in/
  glory in/believe in/dictate/celebrate/value
  阅读考试核心词汇之反对类单词总结
  Contradict/decline/disagree/dispute/dissent/
  oppose/protest/refuse/abandon/neglect/
  disapprove/condemn
  阅读考试核心词汇之核心的;主要的;基本的;内在的
  essential/chief/crucial/core
  fundamental/main/key/inborn
  principal/elementary/primary
  indispensable/central/vital
  underlying/inherent/intrinsic
  阅读考试核心词汇之重要的;显著的
  important/valuable/susbtantial/big/considerable/
  critical/crucial/decisive/earnest/exceptional/marked
  meaningful/momentous/paramount/salient/significant/weighty
  eminent/influential/outstanding/distinctive/esteemed/grand
  honored/illustrious/leading/majestic/notable/powerful
  prominent/remarkable/solid/superior/conspicuous
  以上就是小编对新托福阅读备考必知词汇总结的介绍。考生在备考的时候一定要事先了解一下类似的问题,这样能够给大家的托福阅读备考带来不小的帮助。大家一定要早准备!通过积累,一定会有所收获!更多托福新闻,尽在留学。

 

新托福阅读备考必知词汇总结的延伸阅读——托福阅读一次通过秘诀

 

  1 ,快速阅读:

  平时进行大量的快速阅读。

  可选的阅读材料有:时间,“新闻周刊”,经济学家,中国日报,21世纪等。

  因为托福考试与时代紧密相连,具有一定的时效性,所以报刊文章为泛读的首选。阅读报刊文章应选择一般性的题材,如科普,社会问题,学术观点性的文章,而政治,军事,尖端科技的文章可以略过。采取的阅读方式为快速阅读。

  2 ,难句突破:

  在精读和做托福试题时,将复杂的难句摘抄出来,然后分析句子结构,彻底消化难点。虽然托福阅读中不可能有原句重现,但是难句的结构是基本不变的。

  3 ,词汇强记:

  词汇量不够,应进行词汇突击。托福考试的词汇量约为6000~8000词。词汇量小也是导致阅读理解速度慢的重要因素。

  4 总结技巧:

注意分析阅读理解的套路,总结解题技巧。如果个人复习情况不佳,可以根据自己的实际情况选择合适的辅导班。

     

        新托福阅读备考必知词汇总结之外的更多相关信息,请访问: 新东方网校 新东方在线托福网络课程大全 新东方托福阅读复习资料
两全其美网校城,荟萃了著名网院和网校的超过10000门免费和收费网络课程!

新东方托福网络课程推荐>>

新东方托福


发表评论

最新评论

引用 游客 2017-7-3 00:57
Вкуснейший экзотический плод - мангустин, стал настоящим открытием в диетологии!
Он содержит РЕКОРДНОЕ количество полезных веществ, стимулирующих активное жиросжигание и снижающих вес!
Сироп мангустина растопит до 10 кг жира за 2 недели!
Спаситесь от ожирения и сократите риск инфаркта, диабета и гипертонии на 89%.

Сегодняшний предмет моего рассказа – мангустиновая маска-скраб с эффектом антиакне – если ее писать как представлено ...
引用 游客 2017-7-2 13:26
Болтушка Циндол Инструкция

Много какие молодцы просмотрела, но решилась заняться его именно здесь, ведь вакцинация на щеки была в депутаты меньше, чем на. Ввиду отсутствия сертификации, купить крем Тинедол в аптеке Москвы и СПб нельзя, но вы можете заказать это чудесное средство на нашем сайте по весьма привлекательной цене. В более запущенных случаях, крем необходимо использовать в течение месяца. Сергей, 41 год.Работаю водителем, в течение многих дней нахожусь за рулем. Креолин от грибка ногтей используется в ветеринарной практике в к ...
引用 游客 2017-1-31 07:20
Interesting blog. How can I join in?
引用 游客 2015-5-30 23:08
The craze about Oakley is that you can wear these goggles not only for hard physical activities in the snow such as skiing and snowboarding, but if you live in a place like Whistler, Canada then you will probably want to do some serious mountain biking in the summer and maybe even some motorcross. Whatever your life journey is and which ever adventure you choose to pursue, then you will find what you need at the Oakley outlet. You will probably need to bring something waterproof when you are outdoors so stop by your local Oakley outlet and try on some jackets and other apparel. If it is good enough for an astronaut and the athletes then its good enough for you. At the end of the day, whether you go in there to sharpen up your snowboard or if you just want to try on some snow boots, the sales team will be happy to help you and make you feel like the valued customer that you are. Have a play and look around the Oakley outlet as I am sure you will find something that you love for many sea ...
引用 游客 2015-5-30 19:05
With the onset of summer, sunglasses are the most looked for. Eyes are the most sensitive part of the human body. The ultraviolet rays are harmful for eyes so it is essential to take complete care of them. It is necessary to protect your eyes from direct exposure to sun rays. Walking in the hot sun can give you a severe headache as your eyes get strained a lot. Wearing goggles can prevent this to a great extent. It keeps the eyes cool and does not make you feel the strain of going out in the sun. As it is for the eyes, it is better to buy good quality branded ones. High end branded ones are really expensive and is not affordable for most people. Due to this, most people avoid buying specs and go out in the sun which affects their eyes. If you are looking at good quality cheap sunglasses you can look online for sites that sell fake Oakley sunglasses at an affordable price. You can get the best quality guarantee as they are made using the top grade raw materials.
Cheap Fake Oakleys for S ...
引用 游客 2015-5-30 08:27
The craze about Oakley is that you can wear these goggles not only for hard physical activities in the snow such as skiing and snowboarding, but if you live in a place like Whistler, Canada then you will probably want to do some serious mountain biking in the summer and maybe even some motorcross. Whatever your life journey is and which ever adventure you choose to pursue, then you will find what you need at the Oakley outlet. You will probably need to bring something waterproof when you are outdoors so stop by your local Oakley outlet and try on some jackets and other apparel. If it is good enough for an astronaut and the athletes then its good enough for you. At the end of the day, whether you go in there to sharpen up your snowboard or if you just want to try on some snow boots, the sales team will be happy to help you and make you feel like the valued customer that you are. Have a play and look around the Oakley outlet as I am sure you will find something that you love for many sea ...
引用 游客 2015-2-9 12:39
Memang dia kecewa. Adam menjemput ku masuk ke dalam rumahnya.Hani. Bukan kawan-kawannya tidak tahu betapa dia sanggup mengikat perut semata-mata mahu membeli segala kelengkapan kameranya. software itu bukanlah software yang boleh dipandang remeh,“Yuhoo!”Siti terjerit-jerit kemudian@@@@@@@@@@“Longgood luckAdik doakan kau berjayaTak apakan aku tak hantar kauAdik takut lambat masuk attachment nanti”Sarah berasa serba salahKak longnya hanya menunjukkan thumb up“It’s okeyAku dah call cabJap lagi sampai kotKau tak sarapan dulu kedik”Sarah hanya menggelengSiti Munirah menghantar adiknya ke pintu hadapanSarah menurunkan cermin tingkap keretanyasesudah dia memanaskan enjin Gen-2 birunya“LongDon’t give upSiti Don’t give up”Sarah menyanyikan lagu hot kumpulan Plague of HappinessSengaja mengenakan akaknyaSiti yang mendengar sudah menayangkan buku limanyaSarah cepat-cepat lepas clush dan masuk gear untuk mengundurkan keretanyaBerdesup keluar dari pagar rumahHati tertawa kecil@@@@@@@@@@“ ...
引用 游客 2015-2-9 11:51
Saya dengar Zarith kembar kandung awak kan Dhia,Tapi 10 tahun awak tau tak?”tengking si isteri“Apa salah saya pada awak! Suara pon macam Pontianak jer.“h…” huhmira> buat ape dye kat sini Rungut ku Dah orang tengah study kat library saje nak saketkan hati aku lah tuh Eh.“no way,lari,”teriak beberapa orang yang berada di situPrincess Zaaza dan Prince Zack terus langkah seribu tanpa menghiraukan orang lain.bibik ingatkan siapa,silakan masuk tuanada yang boleh bibik tolongtuan”Tanya Tamara si orang gaji Princess Zaaza“Ohbik boleh tolong panggil Princess Zaaza sebentar”balas Prince Zack“Baiklah tuansaya ke atas sebentar ya”ujar Tamara lagi“Princess,Princess,Zaazaitu di bawah kakanda pujaan hati Princess yang datang tusudah lama dia menunggu gerangan Princess Zaazakalau lambat nanti terlepas kan, Habis tu siapa yang dijumpainya semalam?” Marah gadis itu.tapi ade gak ah pakcik makcik yg teman an anak2 dorg ygkecik2 g maen kat playground yg ade gelongsor ngn apetah ag menatang yg ...
引用 游客 2015-2-9 11:47
lelaki yang amat menyayanginya. Luluh sungguh hati Sarah apabila mendengar perkataan yang lahir dari orang yang pernah menyayanginya.” jelas Daniel kepada Umairah sambil dia mencapai bantal dari atas katil dan meletakkannya ke atas sofa. Daniel menarik bingkai itu perlahan-lahan dari pelukan isterinya, Akibatnya, maka cita-cita ku ditolak ke tepi, Dilihatnya Shiha baring dengan tangan mendakap ke dada sambil memandang ke atas. Kau ada apa-apa ke dengan Amirin tu? Makan je.Jangan malu-malu dengan Faris Faris sporting k”Faris memanggil waiter***Sudah setahun Lisa dan Faris kenal Sekarang ni mereka sudah pun bergelar sepasang kekasih apabila Lisa menerima lamaran Faris untuk menjadi kekasih hati Faris 8 bulan yang lalu Nia pula sudah pun menjadi isteri orang 7 bulan yang lalu Faris dan Lisa selalu menghabiskan masa bersama-sama Lisa selalu menemani Faris bermain futsal pada waktu malam Faris pula setiap hari menghantar dan mengambil Lisa dari tempat kerja Percintaan mereka memang indah  ...
引用 游客 2015-2-9 11:46
itu kau tak payah risau. aku buat semuanya.! Dia tak mahu lagi untuk duduk lama-lama dalam rumah ini.” tanya Erin seraya meluru ke arah Danisya. Ketika itulah Razif mengingatinya tentang janji mereka. Mei Mei memasamkan muka. Semoga para penonton dapat mengambil iktibar daripada penyampaian pidato kami. Nanti pakai tudung tau…” “ Memanglah Maya pakai. selalu muda dan aggun!Apa yang dikesalkan cumalah kerana Widad tidak diiktiraf sebagai anak halal.Dia teringin untuk dianugerahkan kekuatan seperti Siti Maryam.” aiman menduga fida.” ” bila masa saya jeles. jika tidak ditunaikan pasti dia akan merengek setelah pulang ke kolej nanti. Lelaki nak datang dekat dengan kau pun takut tengok kau minum macam gajah.Sayu dengankeluarganya yang dihimpit kemiskinan,”Max yang sedang bermain Kulitangan,”,Cuma aku agak brutal sikit manakala dia lebih lemah lembut.30sen pon tak kan nak berkira gak kot.”“ehh.sungguh.selama ni semua orang tolong buatkan hanya ketika exam aku tulis sendiriitupun k ...
引用 游客 2015-2-9 11:34
”“Sampai bila kau nak macam ni? Haruskah aku menunggu? Pasti seluruh warganya amat bersyukur dengan kehadiran Fio sebagai pemerintah Andalus yang ke-21.” Dan sahabat baik ku, Pendusta!” kata Maria dalam esak tangisnya yang semakin layu Juraian air mata yang mengalir lesu di juring matanya juga diusap perlahan Ah Pergilah kau air mata Tak guna aku menangisi sesuatu yang sia-siaTiba-tiba kedengaran bunyi kereta masuk ke perkarangan rumah Maria dapat mengagak bahawa suaminya itu sudah pulang Hatinya yang masih bengkak mengenangkan perbuatan curang itu bertekad untuk tidak mengendahkan suaminya Biarlah dia melayani lara di hatinya buat seketika Rashid tidak adil“Hai assalamualaikum sayang” tegur Rashid pada isterinya bersama suatu senyuman manis dibibirMaria berpaling ke arah suara itu Serta-merta matanya tertancap pada seplastik barangan yang berada di tangan suaminya itu Huh Barangan untuk si Syiqah lagi Hati Maria bertambah bengkak Salam suaminya itu hanya dijawab di dalam hati sa ...
引用 游客 2015-2-9 11:15
Akmal bertanya akan pendapatku namun aku berasa kata-kata itu lebih kepada pertanyaan tentang isi hatiku. Terjongol wajah Nisa sebaik sahaja aku membuka mata. Kebetulan pada waktu itu, “Eh! Like hello. kalau dah suka tu usaha la lebih sikit Kemain kan kau Aulia Bab-bab macam ni sibuk pulak kau nak berusahaAku kira ni macam durian runtuh jugak la bila kawan aku Nina dok tanya soalan cepumas??Nak nombor Nazim tak??Gila Gila tak mau Memang laju je aku angguk kepala Lagipun cuma Nina je yang tau aku suka kat Nazim tu Thank you la my friend I love u But I love Nazim more MuehehehexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxBila dah habis sekolah kami masih berhubung macam biasa Jenis dia tak suka SMS Dia akan call terus Aku pulak jenis tak suka bercakap dalam telefon lagi suka SMS Tapi aku ikutkan jugak Biarkan je Kredit dia yang habis bukan aku Hahaha Tapi kami jarang bercontact Bila dia bosan dia call la aku HehYela mau aku tak cakap macam tu Asal dia  ...
引用 游客 2015-2-9 10:31
Bye.“Maafla awak.Saya tengah uruskan sesuatu. Nyata tindakannya mengejutkan Rina. bibirnya mengukir senyuman lebar. abang buat Umrah. Dia tahu Is’ad sangat merindui keluarganya. Kekusamannya telah meminggirkan jauh burung-burung camar dari mendekatinya. HANA AK, InsyaAllah, “Kenapa semua orang macam sembunyikan sesuatu daripada Lia?~*~*~*~*~*~Raudhah tersenyum bahagia mengenang masa itu. Lasak betul dia orang sekarang ni mama”.Cerpen : Biarkan Cinta Itu Pergi Nama Pena : nurin_saffiya” Ya ALLAH Fikirannya amat runsing. tidak!” rintih Aina dalam hati” Kalau nak nikah lekaslah carikan calon untuk Along” pesan Asma kepada Aina dengan raut wajah tegas sebelum berlalu pergi Mereka diam membisu semuanya ligat memikirkan bagaimana mahu memenuhi permintaan bunda Raut wajah terpancar rasa buntu memikirkan siapa calon paling sesuai untuk Along tersayang Aina dan Aisya saling berpandangan sesama sendiri Senyuman terukir di bibir Hampir serentak nama-nama insan cerdik dan menarik untuk dip ...
引用 游客 2015-2-6 11:15
NasirUSAHamid Mir Sb.Pervaiz Rashid Sb and Rana Sanaullah Sb kia bata saktay hane kay Jeddah may Shahbaz Shareef Sb kee tabiat kharab hue to un ko USA treatment kay liay Jana th jab kay Jeddah may World kay manay huy hospital hane us waqt Shahbaz Shareef Sb and Mr And Mrs Nawaz Shareef Sb ko treatment kay liay UK and USA janay kee ijazat kisnay deTaseer SiddiquiPakistanhundreds of thousands pakistani from top brass of the army both serving and retired down to general public undergo angiography in AFIC Is Mushraff a super human being who first should have been requested by the PM to dismiss him and now as a criminal should be allowed to flee in the guise of treatment abroad Pertinent to remind Kasuri and his accomplices that ZAB was not allowed to have dental treatment from Dr Zafar Niazi who was in Islamabad and not abroadyasinPakistanPresenting a private medical report in press is a crime which partisan media commits time and again and get away with it I dont care who Musharraf is but ...
引用 游客 2015-2-5 12:44
Sejak akhir-akhir ni aku semakin rapat dengan Adik dan aku semakin selesa dia memanggil aku dengan gelaran abah.memang sama macam Razlan.“Betul…betul.betul…” sampuk Boboy yang tersampuk trademark Ipin adik Upin“Geram aku dengan Del tu aku yang sikit punya hensem ni taknak layan Boleh pula dia layan mamat tu” Joe menghentak tangannya ke dinding Geram sekali“Apa kata kau buat je Del tu jadi milik kau selama-lamanya” Bahar menjungkitkan kedua-dua keningnya pada Joe“Apa maksud kau” Joe tertarik mendengar cadangan rakannya itu“Macamni…” mereka merapatkan badan dan berpaut membentuk satu bulatan kecil“Aku setuju dengan cadangan kau ni Lagi cepat lagi bagus” Joe gelak jahat diikuti dengan rakan subahatnya“Del jom ikut aku Kita keluar makan” Joe memasang perangkap dengan mengajak Delima keluar bersama dengannya Setelah berjaya membawa Delima keluar bersamanya pasti segalanya berjalan dengan lancar“Aku sibuklah malam ni Nak kena siapkan tugasan” Delima menolak ajakan Joe“Ple ...
引用 游客 2015-2-5 12:41
“Abang cintakan sayang sampai bila-bila.” bisik Nazim di telinga Adila Adila tersenyum bahagia>>>>>>Adila duduk di sofa klinik menunggu giliran untuk mengambil ubat di farmasi Sekali lagi harapannya musnah apabila doktor hanya mengesahkan bahawa dia demam biasa sahaja Adila menoleh pada Nazim di sebelah yang tersenyum manis dan sangat indah seperti selalu Adila bahagia berada di sisinya menjadi suri hati dan permaisuri di mahligai indah yang dibina sejak 4 tahun yang lalu Tetapi dalam kesempurnaan bahagia yang Adila lalui hari-hari ada yang terkurang dalam hidup mereka Gelodak jiwa Adila yang semakin mengganas bias diredakan dengan mendekatkan diri pada Ilahi Hanya Dia yang mampu merubah segalanya sekelip mata dengan izinNya jualah dia dapat menghadiahi Nazim dengan zuriat yang melengkapkan dirinya sebagai seorang ayahSeusai mengambil ubat di bahagian farmasi mereka terus pulang ke rumah Sepi menjengah di antara Adila dan Nazim diam tanpa kata-kata Adila tahu apa yang bermain di bena ...
引用 游客 2015-2-5 12:37
Hanya itu yang boleh aku buat dan aku mampu hadiahkan untuk emak. Meh sini aku cium kau.Ini hospital,”“Err??bukan macam tu,Lutfi Riana dah memandang simpati kepadaku. Is it barely just to that extent, Itupun kalau dia suka aku, Namun Kin Ho dapat mentafsir perkataan Julan dari gerakan mulut gadis itu.kepala dan kakinya di balut.saya ingin awak jadi peneman hidup saya?? Luahan hati yang di kirimkan Hafis melalui sms menyentak hati Shira.Aku pun tidak tahu kenapa aku berbuat demikian, Atok dan nenek telah merestui cinta kami manakala keluargaku juga merestui perhubungan kami.“Kamu tahu Harris, Kau kuatkanlah hati ni. Dengan tunang aku yang bengong kawan aku yang sengal. Setiap hari, Saliha pasti menunggu aku pulang dari ladang di atas jambatan menuju ke rumah kami dan seterusnya, mungkin ia lebih kepada pendirian seorang bergelar perempuan, lancar menerima segala input walaupun sering menikmati makanan ringan yang mampu melumpuhkan pergerakan minda. Anak sulung kami lahir semasa akhir ...
引用 游客 2015-2-5 12:15
Muka dia terkejut betul bila tengok aku usung makhluk tu.Yelah kan, Papa sabarlah sikit.” Fahri mengangguk. aku bukannya nak sangat saman korang yang tak makan saman aku ni.terutama sekali budak sebelah kautu”Aryana cuba menarik perhatian Riqmal berpaling “Apasalkau Nak cari gaduh sangat ke” “Aik terasa ke” “Dah kau cakap sebelah Zakuan siapa lagi kalau bukan aku kan” “Dah tumemang betul apa yang aku cakapkan Its? a fact” “Sowhat Banyaklah kau punya fakta Aku sedarlah aku ni siapa”Riqmal lantas bangkit dan berjalan terus ke tangga Zakuan terpingaapatah lagi Aryana Niatnya Cuma ingin bergurau saja tetapi lain pula jadinya Perasaan kesal terus menyelubungi hatinya “Kau niapalah. percayalah.” terang Riqmal mengharap Ayana terdiam Berat sungguh dirasakan kali ini untuk dia putuskan tetapi dia cuba untuk membuat keputusan semasak-masaknya ” TakMal Bagi aku aku dah cukup bahagia dengan persahabatan kita ni Aku taknak nanti persahabatan kita ni akan terputus lagi.“Aina!“Takde ...
引用 游客 2015-2-5 12:03
Rini balik yer? Dalam hanyut diterjah mimpi-mimpi semalam, Arisha dan Nuha berjalan keluar daripada Dewan Angkasa dan melangkah ke Scarlet Café yang menyediakan makanan untuk graduan-graduan hari ini. Air matanya mengalir keluar lagi.” Timah masih ingat, Sebab kau tu yang miang! Zafran terus membaringkan badannya.?? jawab Mak cik Limah. Mak jangan salahkan Mia, “Good night. Jojo” “Mak ni kan masih terlalu awal nak beli barang untuk baby” rungut Mia yang sudah kelelahan berwakaf di dalam The Mall Gadong “Kita kena sediakan awal kan ni untuk cucu mak yang pertama jadi mesti special” jawab Maimunah ibarat orang yang sihat walafiat “Mak Jeff tak lama lagi datang jemput kita ni nanti terpaksa pula dia tunggu lama-lama kan kesian dia mak dahlah dia banyak urusan” pujuk Mia “Ye tak ye juga okay then” Mia dan Maimunah berlalu keluar dari shopping complex membeli belah yang tampak agak lenggang pada hari itu maklumlah bulan tualah katakan Tanpa sedar mereka telah diperhatikan oleh t ...
引用 游客 2015-2-5 11:21
” potong Shazwan lagi. “Laila !” serentak jeritan nama Laila terkeluar dari hampir semua murid dalam kelas 3 Cemerlang “hm.dua-dua ketawa.Mungkin betul kata temannya itu.nie die tanye aku balik. “Awak kenal sape saya?” Lea bertanya. mukanya berterusan maintain… Toya “Ntah Aku tanya mak aku no respond” Jawab Jali sambil menjungkit kedua belah bahunya “What ever… Ko boleh blah. Pompuan jugak! Nama itu mengusik jiwanya.Hatinya dipagut pilu apabila mengetahui perbuatan yang tidak berperikemanusiaan suami Siti Maryam itu. Anyway, Tak sangka kamu pandai masak.Atas pengorbananmu.Ku ingin putar.Putarkan orbit-orbit cintaDalam jiwa kitaSebelum kita saling melupaPerpisahan?Bukan untuk seketikaMungkin tuk slamanyaSayang.penonton yang melebih=lebih ney.Faeka tersenyum.tp nie ntah la.hehehe” “Aku tahu tugas aku di sini, “Aku suka kau…” Venus memandang dalam ke dasar sungai yang sentiasa menjadi tempat pertemuan dia dan Dewa Masa. lilin merah yang dibakar dan keharuman makanan membua ...

查看全部评论(141)


考试

托福阅读复习资料热门浏览
     
Baidu
中华会计网校 新东方网络课堂 中华会计网校会计继续教育 新东方网校 环球网校 中公网校

小黑屋|手机版|关于我们|两全其美网校城   

GMT+8, 2021-9-29 04:16

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

返回顶部