两全其美网校城

关注网校微信
一手全掌握!

2015年商务英语初级阅读习题及答案(五)

2015-7-3 17:26| 投稿者: ashaoning| 评论: 0

摘要: 2015年商务英语初级阅读习题及答案(五)  In the world ,soccer of football is the most popular sport. This is because many countries have wonderful teams for the World Cup. The World Cup is held every f ...

2015年商务英语初级阅读习题及答案(五)


  In the world ,soccer of football is the most popular sport. This is because many countries have wonderful teams for the World Cup. The World Cup is held every four years.

  To remember 2002 FIFA World Cup ,children from different countries and more than 60 children from Japanese schools came together and spent three weekends drawing a big picture called"Dream(梦幻) World Cups"in Japan .The children drew animals, flowers and people playing soccer under a bule bright sky. They wished each football team good luck by drawing the flags(旗帜)of all the countries that will take part in the World Cup in Japan and South Korea.The picture was put up in a park near a playground in Yokohama .Some football teams will have games there.

  Are you a football fan(迷)?The World Cup makeds more and more people interested in football Teenagers(青少年)like playing and watching football .Many of them love some football stars so much that they get the pictures of their favourite players on the walls of their rooms. That is the way to show their love for the World Cup as children in Japan.

  1.If a country wants to tDo you know how to play a game called “Musical Chairs”? It is easy to play and most people enjoy it. All you need are some chairs, some people and some way of making music. You may use a piano or any other musical instrument, if someone can play it. You may use a tape recorder. You can even use a radio.

  Put the chairs in a row. The chairs may be put in twos, back to back. A better way is to have the chairs in one row with each chair facing in the opposite direction to the chair next to it.

  The game is easy. When the music starts, the players walk round the chairs. Everyone goes in the same direction, of course, they should walk in time to the music. If the music is fast they should walk quickly. If the music is slow, they should walk slowly.

  The person playing music cannot see the people in the game. When the music stops, the players try to sit on the chairs. If a person cannot find a chair to sit on, he drops out. Then, before the music starts again, one chair must be taken away. When the music stops again, one more player will be out.

  At last, there will be two players and one chair. The one who sits on the chair when the music stops is the winner.

  问题

  根据以上短文内容,然后从每题所给的四个选项中选择最佳选项。

  1. If ten people are playing musical chairs, you must begin with _______.

  A. nine chairs  B. ten chairs

  C. eleven chairs  D. one chair

  2. Which of the following is not suitable for playing musical chairs? _______.

  A. A piano  B. A radio

  C. A tape recorder  D. A telephone

  3. The chairs should be put _______.

  A. with the desks  B. before the winner

  C. all over the room  D. in a line

  4. When the music starts,the players must _______.

  A. run about the room

  B. get down

  C. walk around the chairs

  D. sit on the chairs

  5. Which of the following statements is NOT true?

  A. The game “Musical Chairs” is not difficult to learn.

  B. The last one can sit on the last chair.

  C. The winner can sit on the chair.

  D. If the person plays music,he cannot be the winner.

  答案与解析

  1. 选A.因为在第4段有这样一句If a person cannot find a chair to sit on, he drops out.那么肯定是椅子比人数少1,这样才会有人没得坐,故选A.

  2. 选D.在第1段中提到了A、B、C三种可以播放音乐的器具,而D项没有,因为一般来说电话是不能播放音乐的,所以选D.

  3. 选D.第2段的Put the chairs in a row就是“把椅子排成一排”这意。选D.

  4. 选C.由第3段中的句子When the music starts, the players walk round the chairs.可知答案为C.

  5. 选B.本题可用排除法,由第1段第2句It is easy to play 可知道A项正确;由最后一句The one who sits on the chair when the music stops is the winner.可知C项是正确的;由第4段的句子The person playing music cannot see the people in the game可知D项也是正确的。故答案选B.

        2015年商务英语初级阅读习题及答案(五)之外的更多相关信息,请访问: 商务英语 商务英语考试模拟试题 初级商务英语模拟试题

最新评论


考试

     
Baidu
中华会计网校 新东方网络课堂 中华会计网校会计继续教育 新东方网校 环球网校 中公网校

小黑屋|手机版|关于我们|两全其美网校城   

GMT+8, 2021-9-20 06:55

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

返回顶部